Хуманитарна забава за Александра Робев – Сашка

1

Преземено од ТУКА

Кога: 1 декември 20:30 часот

Каде:  Fourplay Cafe  – ul.Orce Nikolov 93, 1000 Skopje

Драги пријатели познати и непознати, да и помогнеме заеднички да го продолжи својот живот, да може да им се радува на своите две деца, да се радува на секој сончев ден и да продолжи да ја има насмевката на нејзиното лице.
Деновиве ги очекуваме и броевите од тел. Броеви каде што ќе може да донирате телефонски.

Донациски број за корисниците на Телеком 070 143 144

Донациски број за корисниците на ОНЕ 075 143 200

Донациски број за корисниците на ВИП 077 143 111

Исто така може да се донира и на следниве жиро сметки:
Здружение за организирање на хуманитарни настани Родители и деца- РИД Скопје
Жиро сметка – 290100000188323ТТК Банка

Девизна сметка
RODITELI I DECA.-RID SKOPJE
IBAN: MK07290722000004409
SWIFT:TTXBMK2X
ACC. 00-722-0000044.8
TTK Bank A.D

Исто така на влезот ќе биде поставена и кутија за донации.

Таа е човек со големо срце, таа е полна со љубов, таа е огромен борец, човек со неверојатно позитивна енергија, храбра, силна но многу болна, НО и покрај огромниот товар и болка што ги носи во нејзината душа, Секогаш е насмеана.
Таа е Александра Робев. Нашата Сашка. Девојката од нашиот Чаир Таа има 40 години, таа е мајка, сопруга, сестра..ДА И ПОМОГНЕМЕ!!!”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: