Хуманитарна забава во Stage -Ramstore Mall

3

 

Превземено од https://www.facebook.com/events/1403659129924588/

“Почитувани хумани срца , 
Клубот на Млади при Општинската организација на Црвен крст Карпош во соработка со ,,Stage caffe” и Студентски парламент ФЕИТ ве покануваат на хуманитарна забава во сабота со почеток од 22,00 часот. 
➨За да се чуствувате одлично за самата атмосфера ќе се погрижи DJ Sky Walker . 
Влезот на самата забава ќе чини само 50 ден. а собраните парични средства ќе бидат наменети за изградба на новите простории на Клубот на Млади . 
Заедно да овозможиме и понатака младите волонтери да дејствуваат и да реализираат низа на други хуманитарни активности. 
*Проектот е дел од Кампањата ,,Заедно да ја изградиме нашата куќа на хуманоста” . 
*Резервации- 078/254-433 – Ален 
Ве очекуваме”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: