Хуманитарна забава во Кафе Мемоар

3

Превземено од: фб.

Ве покануваме на хуманитарна забава за помош на болните од рак на дојка. Забавата ќе се одржи во кафе Мемоар на 01.07.2016 со почеток од 21 часот. Средствата кои ќе бидат собрани ќе се искористат за купување на перики, и ќе бидат донирани на здружението БОРКА – За секој нов ден. Здружението веќе шест години доделува перики на бесплатно користење за пациентките заболени од рак кои се со полош статус и не можат да си го овозможат тоа.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: