Хуманитарна забава во Битола- СИТЕ ЗАЕДНО ХУМАНО ЗА НИКОЛА ГЕЛОВ

4

Превземено од фб евентот https://www.facebook.com/events/380402878819121/

Хуманитарната збава ке се одржи на Четврок, 2 април, во 21.30, во кафе бар MADNESS , Битола

Никола Гелов е ученик во СОУ „Таки Даскало“ – Битола и има 17 години. Има срцева мана и најдоцна за еден месец мора да се оперира. Операцијата ќе се изврши во болницата Филип Втори во Скопје и чини 6000 евра. Бидејќи неговата мајка е самохрана и не е во можност да собери средства.Ве покануваме сите заедно да помогнеме за нашиот другар,соученик,сограѓанин и пријател. МАЛИТЕ НЕШТА НЕКОМУ МУ ЗНАЧАТ МНОГУ!

Сметка за донација е НИКОЛА ГЕЛОВ
250-0110004188-74
SPARKASSE

ДОНИРАЈТЕ И БИДЕТЕ ХУМАНИ!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: