Хуманитарна забава

5

Превземено од фб.

Кога: 08.08.2016

Каде: „Дежа ву“ – Капитол мол

 

Хуманитарна забава по повод ,, Да ги подржиме болните од рак на клиниката Онкологија во својата борба,, и ,, И ние сме за Борче,,На семинарот ќе учествуваат фризери кои секој од нив ќе се претстави со ,,Кул откачена фризура на својот модел,, Главен гостин на семинарот ќе биде фризерка од Франција Jakuta Kamberi.
За љубетелите на уметноста, уметниците насликаа уметнички слиќи кои ќе одат на лицитација. Секој од нас засебно е само капка, но капка по капка создаваме ОКЕАН!!!
Добрината секогаш со добрина се враќа. Да се биде алка во синџирот на љубовта, значи несебично да се помага, без скриени намери, без очекувања и награди. Подадете рака и станете дел од синџирот. Така кога најмалку очекувате, а најмногу ви е потребно секогаш ќе се најде некој кој Вам ќе ви подаде рака. Да спасиме нечии животии!!! Да ја покажеме хуманоста на дело!!! За нас и не толку значаен денар за некој ЖИВОТ!!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: