Хуманитарна театарска претстава “ЖЕНСКИ ОРКЕСТАР”

5

Текстот е превземен од Фб настанот “ Хуманитарна театарска претстава “ЖЕНСКИ ОРКЕСТАР

Кога: 27 мај 2014, 20: 00

Kаде : Драмски Театар Скопје

“Драмски театар под палката на режисерот Ѓорѓи Ризески со младиот тим на актери и Иванов Школа за Лидери Алумни Асоцијација (ИСЛАА) Ви представуваат и Ве канат на театарска представа, а од продажбата на билетите целиот собран износ ќе биде наменет за нашиот пријател Томче Костадиноски

Билетите се со симболична цена од 200денари и можат да се купат на касата на Драмски Театер Скопје.

Ве каниме на представа Женски Оркестар на 27 мај, 20:00 часот во Драмски театар , хуманитарна представа која на сите нас ќе ни го промени денот, а на нашиот пријател животот:

Женски Оркестар : Љубовта во секој живот е неопходна и апсолутно потребна за да ја донесе хармонијата на животот и мирот се до смртта. Мажот не може без жената и жената не може без мажот. Ќе играме и пееме за највозвишената љубов…”

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: