Хуманитарна театарска претстава за помош на Иван Стојанов

4

Превземено од w ww.vostip.mk

KОГА: НЕДЕЛА,  1 МАРТ 2015

КАДЕ: НАРОДЕН ТЕАТАР, ШТИП

“УМС на Вмро Дпмне организира хуманитарна тетарска претстава за помош на Иван Стојанов.

Се покануваат

Претставата ќе се одржи во Недела 01 Март 2015, во народниот театар со почеток од 19часот.

Картите се веќе  пуштени во претпродажба.

За повеке информации јавете се на  070 361 141.

Сите собрани средства ке бидат наменети за помош на Иван Стојанов.

“Да бидеш хуман…значи да бидеш човек..да бидеш човек значи да му помогнеш на оној кој што бара помош..помагајки на другите си помагаме на самите себе” да ја погледнат претставата „Македонска крвава свадба“ а воедно и да донираат за нашиот сограѓанин.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: