Хуманитарна театарска претстава за Марга

1

Кога? – 04.04.2016 од 20 часот

Каде? – Даре Џамбаз Скопје

ФБ настан

Ве покануваме да присуствувате на хумoристичната театарска претстава „Власта на жените“.
Собраните средства од билетите ќе бидат наменети за Марга Велеска која боледува од церебрална парализа и потребно и е лекување во Русија.
Билетите ќе се продаваат пред влезот на ДХО„Даре Џамбаз“ од 19h до почетокот на претставата, по цена од 50 ден.
Доколку сакате да набавите билет во текот на неделава контактирајте ги организаторите:
https://www.facebook.com/stefi.petreska
https://www.facebook.com/ema.stojanovska.568
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009188750260&fref=ts
https://www.facebook.com/LoveDBabunski?fref=ts

Бидете хумани! Со ваша помош до нов живот за Марга.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: