Хуманитарна театарска претстава „Власта на жените“

1

Превземено од Хуманитарна театарска претстава „Власта на жените“

КОГА: 12 ноември 2015, 19:00

КАДЕ:  ДХО „ Даре Џамбаз“
Влез: 100 денари

“Почитувани,

Клубот на Млади на општинска организација на Црвен Крст Центар,

Ве поканува,

да бидете дел од хуманитарната театарска претстава „Власта на жените“, наменета за собирање на финансиски средства за лекувањето на малиот Кирил Пеев.

Претставата е во изведба на актерите : Изабела Јакимова, Енџи Николоска, Бранко Атанасов, Радмила Кириќ, Валентин Манасиевски, Петар Крстевски, Николај Павловски и Ана Варелова.

Датум : 12.11.15
Време: 19:00 часот
Место: ДХО „ Даре Џамбас“
Влез: 100 денари

Ви ветуваме многу насмевки на вашите лица, со цел да му помогнеме на малиот Кирил.

Ве очекуваме.

Со почит,

Клубот на Млади на ОО Црвен Крст Центар”

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: