Хуманитарна свирка за помош на Иван Трајковски во Вторник во Road House

3

Превземено од: фб.

09.06.2015 во 20:30 часот.

Road House -Скопје

Да му помогнеме на младиот Иван Трајковски да го сочува своето здравје и живот!
Иван боледува од B- акутна леукемија. Тој мора да замине под итно во Германија на лекување.Сумата која е потребна за неговото лекување е 130 000 евра, сума која е преголема.
Семејството на Иван апелира до сите нас. Сите ние заедно- да спасиме ден млад живот. Да напоменам Road House се наоѓа одма до вулкан неможе да го промашите кој нема да се снајде 071257676 нека ми врти. Даниел

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: