Хуманитарна свирка за Ивана Величковска

3

Кумановци, да се покажеме на дело!

 

ХУМАНИТАРЕН СОБИР со
МУЗИЧКА ГРУПА од ШТИП
(старт на музичката група од 20-22 ч)
Место: На ПЛОШТАДОТ во КУМАНОВО
Ден: 24.06.2014 година ВТОРНИК 
Почеток: 18 ч – 24:00
лого на ТИМОТ
,,ХУМАНОСТА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ“
ДОНИРАЈ ЗА ИВАНА и ПОДАРИ И ЖИВОТ

На настанот ќе има и хуманитарен базар и донациски кутии.

Да ја спасиме ИВАНА!

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: