Хуманитарна свирка за Даниел Митков во дискотека ESCAPE во Кочани

9

Превземено од https://www.facebook.com/discoteka.escapekocani

 


Жаре Бербер  ќе пее хумантарно за помош на Даниел Митков  на  28.11.2014 во Дискотеката ESCAPE во Кочани.


Старт:23:00ч
Влез:50ден
Резервации:077625 629 / 078 756 206

Да бидеме дел од оваа забава! Да помогнеме и да се забавуваме !

ЗА ДАНИЕЛ!

Даниел Митков од Кочани настрада во сообраќајна несреќа во која се здоби со тешки повреди на р’бетниот столб и остана парализиран во долниот дел од телото.

По неопходниот медицински третман во Р.Македонија е потребен третман со матични клетки и рехабилитација за подобрување на неговата состојба во Р.Кина. Хируршкиот зафат и рехабилитацијата се закажани во WU Medical Centar во Пекинг, Кина, за кои се неопходни средства во висина од 25.000 евра.

Бидете хумани!!! Подадете рака и донирајте за Даниел Митков повторно да ја почуствува радоста на животот!!!

Ви благодариме,

Со почит.

Телефонски броеви за донации:

Т-Mobile oператор: 070143112

Сметки за донација:

NLB ТутунскаБанка
210 7000006159 89

Девизна сметка:
IBAN Code
MK0 7210501648454230
SWIFT TUTNMK22

Целиот наш апел е на следната страница:

http://www.donacii.mk/baram-pomos/aktivni-apeli/apel-za-pomosh-na-daniel-mitkov/

 

10150534_1479695915641606_7510877729172115648_n

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: