Хуманитарна Проекција на ” Трето Полувреме”

3

Во Петок, на 28 февруари, во 20:00, во Киното Милениум ке се одржи Хуманитарна Проекција на филмот “Трето Полувреме”.

Прекрасна можност ако не сте го погледа се понале ова ремек дело-да го сторите тоа. Или пак- да се потсетите. Уште еднаш.

Цената на билетот е 100 денари. Средствата кои се собрани ке бидат наменети за лекување на Марга Велеска.

Марга Велеска, 27 годишна девојка боледува од целебрална парализа. За да се подобри нејзината здраствена состојба потребен е третман со пресадување на матични клетки во Русија кој чини 21 000 евра.

СО ВАША ПОМОШ ДО НОВ ЖИВОТ ЗА МАРГА !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: