Хуманитарна проекција на “Децата на Сонцето”во Штип

1

Превземено од фб страната ‘Goce Delcev’ University – Stip (Универзитет „Гоце Делчев“


Хуманитарна проекција на „Деца на сонцето“ понеделник (20 октомври), 19 часот
Влезниците за проекциите на најновиот македонски филм „Деца на сонцето“ се пуштени во продажба и можете да ги купите во книжарницата на економскиот факултет.
Премерната проекција во понеделник (20 октомври) е хуманитарна и сите средства од продадените влезници ќе бидат наменети за Помош за д-р Евица Бојаџиева
Благодариме за вашето присуство и за покажаната хуманост.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: