Хуманитарна претстава “Солун град на духови”

3

Кога : 07.05.2015  во 20:00 часот

Kаде : Меморијален Центар на Холокаустот, Скопје

ЗА ПОМОШ НА ОРНЕЛА ЈОРДАНОВСКА

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: