Хуманитарна претстава Пеколни Години

2

Во рамките на ПХВ програмата (Промоција на Хумани Вредности) Општинската организација на Црвен Крст Карпoш во соработка со учениците од СГГУ ,,Здравко Цветковски” ве покануваме на хуманитарна претстава за да им помогнат на две социјално загрозени семејства.
На сцената на “Даре Џамбаз” во четврток, со почеток во 20:00h ќе биде прикажана претставата “ПЕКОЛНИ ГОДИНИ”.
–Цената на билетот чини симболични 100денари.
–Во претставата ќе учевствуваат ученици од “Здравко Цветковски”.За да уживате во претставата ќе се погрижат:
✔Петар Стевановиќ
✔Филип Стојановски,
✔Ивана Пановска,
✔Антонио Поп Манчевски,
✔Ивана Вандова,
✔Петриција Митрева,
✔Стефанија Стојчевска…..
Да докажеме дека можеме да помогнеме некому, ве очекуваме да ја дадете вашата поддршка со вашето присуство. Ве очекуваме.
–Голема благодарност до Илија Јаневски кој ја подготвуваше претставата. И благодарност до “Даре Џамбаз” кои ни ја ослободија салата.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: