Хуманитарна претстава “ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА” во Битола

6
Превземена информација од Фб Настан: Хуманитарна претстава “ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА”
KОГА : Среда, 19 март, 19:30 часот
КАДЕ: Центар за Култура, Битола
Во рамките на ЦКА/ПХВ програмата(Црвен Крст во акција/Промоција на Хумани Вредности) Општинската организација на Црвен Крст Битола во соработка со младите волонтери Ве поканува на хуманитарна претстава.
Во Центарот за Култура, со почеток од 19:30 часот, во среда(19.03.2014) премиерно за сите “Госпоѓа Министерка”.
–Цената на билетот чини симболични 50денари.
Среќа да ве прати..се гледаме:*
Тој шо нема да дојди, ќе зажали…
ве очекуваме:)Улогите ги толкуваат:
-Стефанија Стојчевска – министерка Живка
-Горан Здравковски- Раде
-Нина Атанасовска- Дара
-Симона Митревска-Анка
-Мартина Јовановска- Савка
-Дарио Бего- Чедо
-Давор Пејиќ-Ристо Тодоровски
-Сунај Мифтар- Министер
-Филип Јовановски- др. Нинковски
-Сара Мицевска- професорка
-Иван Трпчевски – вујко Васо
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

6 коментари

 1. Објавено од Мартин Стојчевски, на Одговори
 2. Објавено од Yeniyurt M.Ali, на Одговори
 3. Објавено од Lpg Yedek Parça, на Одговори
 4. Објавено од Fauzia Saleem, на Одговори

  the gret

 5. Објавено од ghost.t, на Одговори

  oh where are u from?! i cant read ur post!!!!!!

 6. Објавено од fauziasaleem, на Одговори

  channal is the different you know.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: