Хуманитарна ораторска вечер „Ноќ на беседи“ – од историја до хуманост

1

Превземено од фб настанот : Хуманитарна ораторска вечер „Ноќ на беседи“ – од историја до хуманост

КОГА: СРЕДА, 22 април 2015, 18.00

КАДЕ: САЛА “ДАРЕ ЏАМБАЗ”СКОПЈЕ

 

Во рамките на ПХВ програмата (Промоција на Хумани Вредности) Клубот на оратори – Forum Oratores – Скопје во соработка со Општинската организација на Црвен Крст Центар, со особена чест и задоволство ве кани на “Ноќ на беседите“ – од историја до хуманост. Oраторска вечер на која љубителите на убавиот збор ќе имаат неповторлива можност да проследат дел од антологиските историски беседи, кои несомнено го одбележале времето и настаните кога за прв пат биле јавно изговорени.

Затоа не пропуштајте, 22.Април 2015 година (среда) со почеток од 18:00 часот во салата на ДХО “Даре Џамбаз”! 

Хуманоста пред се!!!

Влез: 100 денари 


** Собраните средства ќе бидат наменети за социјално загрозено семејство ** 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: