ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА ОД ФАКУЛТЕТОТ ЗА АРТ И ДИЗАЈН – ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ

2

Превземено од https://www.facebook.com/events/857251381006642/

 

11185790_10153323785391350_1978895519_nВо склоп на репертоарот на драмски театар предвиден за 7 8 и 9 Мај 2015 во фоајето на театарот ќе биде поставена хуманитарна изложба со дела од Факултетот за Арт и Дизајн при Европски Универзитет од студенти, професори и асистенти. Целта е да се донираат средства за нашата драга колешка Орнела Јордановска. 
Средствата ќе бидат овозможени со откуп на овие дела”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: