Хуманитарна детска балетска претстава “Петар Пан”

2

 Во Петок,11.04.2014 година,  во 12 часот во просториите на Македонската Опера и Балет

ќе се одржи хуманитарна детска балетска  претстава “Петар Пан”.

Ве покануваме да дојдете и да помогнете,

сите собрани средства од влезниците ке бидат наменети

за помош на едо семејство кое деновиве преживеа катастрофа и има потреба од било каква помош.

Цената на влезниците е 150 денари. Можеби за нас малку, но за некого МНОГУ.

Ви ветуваме Одлична семејна забава .

Веста е превземена од Кикирику.мк

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: