Хуманитарна акција “За сите на кои им е потребна наша помош”

1

Превземено од Форум на жени ГРОМ-Карпош

Форумот на жени ГРОМ-Карпош организира хуманитарна акција за донирање  на зимска облека и обувки под мотото “За сите на кои им е потребна наша помош”

Акцијата ќе трае од 19.10.2015 до 3.11.2015

Собирен пункт : Урбана заедница Карпош 1

од 8:00 до 15:00 во работните денови и сабота од 10:00 до 13:00 часот

Повеќе информации на нивниот ФБ профил: Форум на жени ГРОМ-Карпош

1970794_1444410972461474_2128533635_n

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: