Хуманитарна акција за помош на деветчлено семејство

5


“Во понеделник, 23 март 2015, од 19,оо до 20,оо часот пред Универзална сала,

ќе биде организирана хуманитарна акција наменета за деветчлено семејство

.Може да донирате храна, облека, постелнина, апарати за домаќинство и слично. 


Хумани луѓе ние сме на ред!”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: