Хуманитарна акција за Јана

3

Кога? – 12.03.2016, 10 часот

Каде? – Bypass Cafe, Скопје

ФБ настан

Да и помогнеме сите на Јана Грковски да има здраво и безгрижно детство.

Во тек е организација на хуманитарен настан во Скопје на 12 Март во Бај Пас кафе од 10:00.

Повеќе детали ќе следат наскоро… Забележете го датумот во Вашите календари. Да бидеме таму, да и помогнеме на Јана.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: