Хуманитарна акција за Филип и неговото семејство

1

Кога? – 25.12.2016 год. (недела), од 13 до 14 часот.

Каде? – ОУ “Григор Прличев” – Железара

ФБ настан

Собирно место, во дворот на ОУ “Григор Прличев”, недела во 13часот.
Да се сплотиме и да помогнеме на ова семејство!
Да помогнеме прво со финансиска помош, а втора алтернатива е храната која им е помалце потребна во овој момент.
Број на трансакциска сметка: 210501617197435
Ако ви требаат плус информации слободно јавете се на овој телефонски број/ 077.830.207

Апел за помош за Филип Ангеловски

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: