Хуманитарен турнир во одбојка на плажа

4

Превземено од “Еден на Еден”

Koга: Недела.22 јуни 2014

Каде: СЦ Форца, 20:00

“Во недела во СЦ Форца правиме хуманитарен турнир во одбојка на плажа. Помагаме на училиштето за слепи лица “Димитар Влахов” и социјално загрозените семејства од државата. Не треба да правите ништо, само да дојдете оваа недела во 20 часот и со тоа да го поддржите настанот. Се гледаме во Форца.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: