Хуманитарен турнир во мал фудбал за Виктор

1

Се организира турнир во мал фудбал во Општина Петровец.
Сите собрани средства се донираат на фамилијата за помош на Виктор Ангеловски.

КАДЕ: Општина Петровец
КОГА: 25 октомври со почеток во 17ч – 22ч

Да помогнеме, едно дете кое веќе 5 години нема среќно детство, да му овозможиме во иднина да има среќен живот како и сите негови врсници.

Виктор Ангеловски има 13 години.

Пред четири години го прегазил камион и сега има проблем и деформитет на нозете. Се лекуваше една година во Скопската Градска Болница, но не мкомплетно успешно. Најголем проблем кој се уште го има е со левата нога, каде нема мускули и има лак на виткање од само 30%.

Решение за негиовиот проблем е најдено ов Русија, каде со Лизардов метод треба да му се вградат
фиксатори за исправување на деформитет и продолжување на ногата.

Донациски број од мрежата на VIP: 077 143 250

Донациски број од Т-Мобиле : 070 143 106

Донациски број од ONE: 075 143 075

Контакт со семејството на 078208996

Жиро сметка за донации,

210501677631927

НЛБ ТУТУНСКА БАНКА

ФБ настан

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: