Хуманитарен турнир во мал фудбал за Иван Стојанов

2

Превзмено од Фб Настанот : https://www.facebook.com/events/1686177864942065/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

Кога: Сабота, 10 јануари 2014, 13.00

Каде: СОУ “Коле Нехтенин”- Штип

Се организира хумантарен турнир во мал фудбал во СОУ Коле Нехтенин за помош на Иван Стојанов. Тимот треба да биде составен од 4 играчи и голман и можност за резерви. Учество од екипа 1000 денари. Многу често е јасно кога веќе е касно. Да бидеме хумани на време! Контакт за сите заинтересирани 078-487-515
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: