Хуманитарен турнир во мал фудбал во Штип за помош на Иван Стојанов

2

Превземено од фб настанот : https://www.facebook.com/events/1649949258555023/

KОГА : Сабота, 12 септември 2015, 16:00 часот

КАДЕ: Спортски Центар Џексон / Sports Center Dzekson, Штип

“Ова е уште една можност за сите да ја покажат својата хумана страна и да ја дадат својата поддршка за нашиот млад сограѓанин Иван Стојанов.
Спортот е мостот преку кој ќе се обидиме да ја споиме хуманоста и фудбалската игра во едно.

За најдобрите тимови се предвидени награди, а за присутните на трибините е предвидена и музичка програма.

Котацијата изнесува 1000 денари од тим без оглед дали истиот ќе биде со 6 или повеќе играчи.
Контакт за пријавување на 078 88 22 14 или во порака на овој профилViktor Vukanovski

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: