Хуманитарен турнир во мал фудбал “7ми Септември” за Даниел Митков

3

 

Фб настан https://www.facebook.com/events/339350382897066/?ref_newsfeed_story_type=regular

 

По повод ослободувањето на Кочани 7ми Септември се организира хуманитарен турнир во мал фудбал. 
Котизација – 2000 денари.
Ждребка на ден 01.09.2014 во 18:00часот на градски стадион Никола Мантов.
Собраните средства од екипите, 30% остануваат за победникот на турнирот, а останатите 70% за донација на нашиот сограѓанин Даниел Митков.
Пријавување на телефон 078/459-622

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: