ХУМАНИТАРЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ЗА ПОМОШ НА ИВАН СТОЈАНОВ

1

Превземено од https://www.facebook.com/events/851913021522046

КОГА: САБОТА, 7 МАРТ

KAДЕ :СОУ Коле Нехтенин во Штип

 

“Здружението ,,Цивитас” по втор пат организира хуманитарен турнир во мал фудбал за помош на Иван Стојанов.

Турнирот ке се одржи на 07.03.2015 и 08.03.2015 во СОУ Коле Нехтенин во Штип.

Котацијата од тим изнесува 1000 денари а собраните средсва ке бидат донирани за лекувањето на Иван Стојанов во Кина.

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ 


Турнирот ке се одржи во два термина 
Сабота – од 14:00 до 19:00 часот 
Недела –     дополнително закажани термини      “

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: