Хуманитарен турнир во билијард

1

Кога? – 10.04.2016 од 19:30 до 00:00

Каде? – Gran Club, Скопје

ФБ настан

“Почитувани,

Lions Club Lux Aeterna во соработка со GranClub Pool Bar Ве поканува на голем хуманитарен турнир во билијард!

Принципот на играње ќе биде во парови кои ќе формираат тим. По пат на елиминација ќе се прогласи победникот.

Учеството е 600 денари од тим, а собраните средства ќе се донираат во хуманитарни цели!

За повеќе информации и пријавување може да се обратите на броевите:
+38975 44 80 08 (Марио),
+38970 36 19 54 (Tеодора)
+ 38978 24 64 48 (Марјана)

Недела, 10.04.2016г. со почеток во 19:30h

Место: GranClub Pool Bar (во близина на комплексот клиники Мајка Тереза)

Да покажеме дека хуманоста во Македонија постои!!!

Служиме!”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: