ХУМАНИТАРЕН ТРЕНИНГ #ЗАСАЊА! BJJ, JКD и TAI CHI!

3

Превземено: фб.

Оваа сабота(26/12/2015) со почеток од 12 часот во Syngery Fintness and Spa, ќе се одржи хуманитарен тренинг за Сања Кухар, млада девојка која што итно мора да се лекува во Германија поради компликации на нејзината состојба по сообраќајка која што ја претрпе пред 6 години. Во рамките на овој тренинг ќе учествуваат клубот за JKD и BJJ Impact Academy, како и клубот за Tai Chi- Fei Long. Исто така може да донирате преку броевите прикажани на постерот погоре.

Распоред:
12-13 Jeet Kune Do
13-14 Brazilin Jiu Jitsu
14-15 Tai Chi

Цена на еден тренинг е 150 денари, на два тренинг е 250, додека сите три тренинга чинат 300 денари.

Дојдете да се дружиме, да бидеме хумани, и да ја вратиме насмевката на лицата на семејството Кухар!
Сите заедно #ЗАСања

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: