Хуманитарен Stand up Comedy Show со Сашко Коцев

1

Преземено од фб.

На 7 Јануари, 2017год, во кино салата во Кратово,во 19:30часот, ве покануваме на хуманитарен Stand Up Show со Сашко Коцев .

Влезот ќе биде со симболична цена од 200денари, и сите средства кои ке ги собереме, ке бидат од помош за Давид.

Билетите се веќе пуштени во продажба.

078/ 224 319 (Сики)
077/ 962990 (Димишко)

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: