Хуманитарен спортски турнир во Демир Хисар

2

ОРГАНИЗИРАН ОД ЦРВЕН КРСТ, ДЕМИР ХИСАР

 

“Во рамките на проектот “Црвен крст во акција – Промоција на хумани вредности” организираме и ве покануваме на несекојдневен настан – дружење – Фудбалски турнир во кој силите ќе ги одмерат екипите на учениците од СОУ “Крсте П. Мисирков”, нивните родители и нивните професори.

Собраните средства ќе бидат донирани во хуманитарни цели во нашата општина.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: