Хуманитарен штанд на Саемот за мебел 2016 за Јана Грковски

2

Кога? – 22-27.03.2016

Каде? – Скопски саем

ФБ настан

“Како и секоја година, така и оваа повторно ќе се одржи Саем на мебел 2016г. кои веруваме дека сите со нетрпение го очекувате.

Овој пат и ние го очекуваме со нетрпение, зошто покрај тоа што можеби ќе се подновиме со нешто по дома имаме можност да направиме и хумано дело.

Овој пат хуманоста е потребна за Јана Грковски.

Посетете не, од 22ри до 27ми март на саемот за мебел, ќе имаме штанд ЗА ДОНАЦИИ за малата Јана каде што ќе имаме хуманитарен базар и ќе можете да купите ексклузивен накит, фотографии, разни изработки. Со секое купување донирате за малата Јана, зошто собраните средства ќе бидат уплатени на отворената жиро сметка за донации – 250-1010004296-85- Sparkase Banka.

Дополнително може да донирате на телефонските броеви за донација
070 143 177- телефонски број за донација на Македонски Телеком

077 143 177- телефонски број за донација на ВИП

075 143 113- телефонски број за донација на ОНЕ.

ЈАНА ЗАСЛУЖУВА СРЕЌНО ДЕТСВО АЈДЕ СИТЕ ЗАЕДНО ДА И ПОМОГНЕМЕ.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: