ХУМАНИТАРЕН РОК КОНЦЕРТ ЗА НИКОЛА ВУЛЕТИЌ @ КЛУБ НАМА KУМАНОВО

4

Превземено од Фб настанот:
ХУМАНИТАРЕН РОК КОНЦЕРТ ЗА НИКОЛА ВУЛЕТИЌ @ КЛУБ НАМА

Koга : Недела, 23:00-04:00

Kaде : КЛУБ НАМА, КУМАНОВО

Club Nama Kumanovo Ве поканува на уште една одлична забава, овој пат од хуманитарен карактер.

Никола Вулетиќ е наш млад сограѓанин на кој му се потребни парични средства за лекување во странство. Да бидеме хумани и да помогнеме да се подобри еден млад живот.

Line up:
De Marble
Epten
Groove Inc
Martinijan & H.Q.B
Evgenija Cancalova
TBA

Настанот ќе се оддржи во недела, 23.03.2014 со почеток во 23:00 часот. Влезниците ќе се продаваат по симболична цена од 100 денари.

Сите пари соберени од влезниците ќе бидат донирани за лекувањето на Никола.

Средства може да се донираат и на следниве начини:

АКТИВЕН ДОНАЦИСКИ БРОЈ НА Т-МОБИЛЕ 070-143-115
АКТИВЕН ДОНАЦИСКИ БРОЈ НА ВИП 077-143-133

Жиро сметката: 300097024332971
Комерцијална банка АД Скопје, на име Никола Вулетиќ
Полномошник: Горан Вулетиќ
Адреса на живеалиште: ул. Тричковиќ бр. 19/9 1300 Куманово
Мобилен телефон: 070-424-023

Oд срце за срце, да му помогнеме на Никола !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: