Хуманитарен новогодишниот концерт “FROZEN” на Балетското Студио АРТ БАЛЕТ

4

КОГА: 27.12.2014, 20:00 часот

KАДЕ : Македоска опера и балет, Скопје

Дел од продажбата од картите за Новогодишниот концерт “FROZEN” на Балетското Студио АРТ БАЛЕТ,

ќе бидат донирани за 7-миот третман на ЈОЦЕ БЛАЖЕВСКИ со пресадување на матични клетки во Москва,

што треба да се случи на 15 Јануари.

Сите кои сте во можност,појдете на билетарата на Македонска Опера и балет

и купете си билет кој чини само 200 ден. и со тоа ќе придонесете во лекувањето на ЈОЦЕ,

а воедно ќе имате чест да го проследите прекрасниот концерт

и да им дадете огромен аплауз на вредните и убави балерини од Студио Арт Балет….

Ви Благодариме на човечноста!!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: