Хуманитарен настан за децата од “Оpen the windows”

2

Општинската органиазација на Црвениот Крст Карпош и учениците од СУГС “Никола Карев” ве покануваат на хуманитарен настан кој ке биде организниран за децата со посебни потреби од центарот “Open the Windows” на кој ке имате можност да видите како ги покажуваат своите вештини заедно со учениците од СУГС “Никола Карев”.

Дојдете заедно да им го разубавиме секојдневието на овие деца и пред се, да им дадеме поддршка.

Каде : СУГС” НИКОЛА КАРЕВ”, СКОПЈЕ

Koга: Сабота, 22.02.2014, 17.00h

Цена на влезница :50 денари

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: