Хуманитарен настан за децата на кои им е потребна помош за лекување

5

Клубот „ XO “ лоциран на плоштадот Македонија на 19.04.2015 ( недела ), ќе биде домаќин на еден хуманитарен настан кои има цел да им помогне на 3 дечиња на кои им е неопходна финансиска помош за итно лекување на :
* Јована Јанковиќ
* Марко Петрушевски
* Нина Џеловска
Скопје е град на хуманоста а тоа и ќе го покаже во недела на 19.04.2015 година,
Да им помогнеме на нив, да помогнеме на сите оние на кои сме им потребни кога е најбитно !

Гости на вечерта ќе бидат :

*САФ ( дј Гоце и дј Димитри од Чаир со настап во живо )
*В.И.П. ( Басивити рекордс ) од Белград
*Грин Аут ( ЛД Пистолеро и Тонио Сан )

Хумано Скопје

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: