Хуманитарен настан „Од срце за срце“

1

Порака Нова и Farina’s handmade – за Зоран Ѓорѓиески кој има итна потреба за трансплантација на срце, организираат хуманитарна продажба на рачни изработки на 27.04.2015 во Струга во Градската чаршија кај мостот од 11:00 до 14:00.
Бидете хумани и придружете ни се!

Фб настан

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: