Хуманитарен концерт за помош на семејството Кочовски

2

Превзмено од фб

ДА ПОМОГНЕМЕ НА СЕМЕЈСТВОТО КОЧОСКИ ОД СКОПЈЕ КОЕ ЖИВЕЕ ВО МНОГУ ТЕШКИ УСЛОВИ СО 5 МАЛОЛЕТНИ ДЕЦА ОД КОЕ ЕДНОТО 6 МЕСЕЧНО БЕБЕ, ТИЕ СЕКОЕ УТРО СЕ БУДАТ СО СТРАВ ДЕКА КРОВОТ КЕ ИМ ПАДНЕ НАД ГЛАВАТА , СО ЕДНА КУПЕНА КАРТА ДОНИРАМЕ 100 ДЕНАРИ И ДОБИВАТЕ ВЛЕЗ НА КОНЦЕРТОТ КОЈ КЕ СЕ ОДРЖИ НА 14.06.2015 ВО СПОРТСКАТА САЛА МАКЕДОНСКО СОНЦЕ ВО СКЛОП НА УЧИЛИШТЕТО 11 ОКТОМВРИ КАРШИ ПОЛ.СТАНИЦА ПРОЛЕТ.

КАРТИТЕ СЕ ПУШТЕНИ ВО ПРОДАЖБА ВО ЈУГОТОН ГТЦ ПО ЦЕНА ОД 100 ДЕН

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: