Хуманитарен концерт за помош на настраданите од поплавите

3

Кога: НЕДЕЛА 15 ФЕВРУАРИ СО ПОЧЕТОК ВО 21ч
Каде: The Gallery House Pub-Irish Pub Прилеп ( Катна гаража)

Средствата од овој настан ќе бидат наменети за помош на настраданите од поплавите.

~Добротворноста гледа на потребата а не на причината~

Фб настан: Хуманитарен концерт

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: