ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА МАТЕА МАТОВСКА

8

Да подадеме рака и да помогнеме!

На хуманитарниот концерт  за помош на Матеа Матевска чествуваат нејзините другарчиња и соученици, кои ќе настапат на флејта, виолина, пијано, гитара, виолончело

Да подадеме рака и да помогнеме

Донирање 100ден. на влез

КОГА: 16 ноември 2015 година

Почеток 18 00ч.

KAДЕ : Сала, ДХО Даре Џамбаз

Средствата собрани од овој Хуманитарен концерт ќе бидат
донирани за лекување на дванаесетгодишната Матеа Матовска,
ученичка по флејта, која боледува од акутна милоидна леукемија, рак на
крвта. Потребни се дополнителни третмани и испитување и продолжување на лекувањето надвор од нашата земја.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: