Хуманитарен концерт за Кирил

2

Кога? – 01.03.2016 (вторник) во 22 часот

Каде? – Liquid cafe, Охрид

ФБ настан

“LIQUID CAFE и ЛОКАЛНИТЕ АРТИСТИ организираат
“ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ – ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА МАЛЕЧКИОТ КИРИЛ ”

Единаесетмесечниот Кирил има потреба од наша помош за да ја победи тешката болест, односно туморот на мозокот – Rhabdomyosarcoma, што е редок вид на рак во примарниот мозок.
Единецот на неговите родители Горан и Марија има потреба од лекување во Тел Авив, Израел, каде врз него треба да се изврши операција на примарниот мозок. Третманот чини околу 80.000 долари.
Сите кои можат да помогнат нека донираат на денарската сметка – Кирил Митрески: 370006305464561 при Еуростандард банка АД Скопје, или нека го завртат телефонскиот број 070 143 153 со што преку Македонски телеком се донираат 100 денари.

Учествуваат:
THE BACKDOOR BAND – Охрид
ДАМЈАН ПЕЈЧИНОСКИ – Охрид
БАЛКАН ЏЕМ – Струга
BETTY’S BOOBS – Охрид

ВЛЕЗ / ДОНАЦИЈА 100 денари

* СИТЕ СРЕДСТВА СОБРАНИ ОД ВЛЕЗНИЦИ И ЦЕЛОКУПНИОТ ПРОМЕТ ОД LIQUID CAFE ОД ОВОЈ НАСТАН КЕ БИДАТ ДОНИРАНИ ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА МАЛЕЧКИОТ КИРИЛ !!!

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ ВО ШТО ПОГОЛЕМ БРОЈ, СИТЕ ЗАЕДНО ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА МАЛЕЧКИОТ КИРИЛ !!!

Во меѓувреме донирате за Кирил. Детали на апелот за Кирил.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: