Хуманитарен концерт за Ивана Величковска

5

Да и помогнеме на 23 годишната Ивана Величковска!

10268524_664192043665792_293686846562351403_n

Хуманитарен концерт,
Кога: Недела, 06 јули со почеток во 20 часот
Каде: Дом на култура “Трајко Прокопиев” Куманово
Влез 100 денари.

Во меѓувреме донации на жиро сметката број:530500014791778 во Охридска банка и преку мобилниот број на Т-Мобиле: 143-144.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: