Хуманитарен концерт за Евица Бојаџиева

5

КОГА: 13.12.2014 САБОТА 
КАДЕ: Српска православна црква, Лондон (89 Lancaster Road, London, W11 1QQ)

Ќе настапат: Коки со Тајфата, DЈ SHATE (Кирил Велков), многу изненадувања и награди за присустните, лотарија, акција на дресови од познати спортски имиња и др.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: