Хуманитарен концерт за Александар и Мартина

2

Кога? – 01.07.2016 год во 19 часот

Каде? – НУЦК Трајко Прокопиев Куманово

фб настан

На 01.07.2016 година, петок, во Куманово ќе се одржи хуманитарен концерт за прибирање на парични средства за Александар и Мартина кои боледуваат од цироза на црн дроб и за нивното лекување се потребни 100 000 евра.

Да се забавуваме, а истовремено и да помогнеме.

Апел за помош

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: