Хуманитарен концерт во Вевчани на Коста Костовски за помош на Зоран Ѓорѓиевски

1

Превземено од www.muzika24.mk

Хуманоста се покажува преку делата тоа е одлика на секој човек кој сака да помогне на било каков начин .

Кон акцијата за помош се приклучи и младиот поп пејач Коста Костоски кој во сабота 15:30 часот во локалот Plazza во Вевчани ќе оддржи целовечерен хуманитарен настап за Зоран.

Имено Зоран Ѓеоргиески кој е роден 1990 му е потребна итна трансплатација на срцето кој чини од 300.000 до 500.ооо евра каде секој момент е важен да се спаси нечиј живот.

„Сепак човечноста се мери преку хуманоста, тогаш може да се види големината на пријателството. Се надевам дека ќе можам да помогнам на мојот драг пријател“-изјави Коста Костоски.


K11-300x168

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: