Хуманитарен концерт “Помош за Ивана Прочкова”

1

Кога? – 20.03.2016, од 18 часот

Каде? – ОУ “Петар Мусев” Богданци

ФБ настан

Да го посетиме овој хуманитарен настан и да и помогнеме на Ивана да ги собере потребните средства за лекување.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: