Хуманитарен концерт „По патеките на Тоше“

6

Превземено од Фб Настанот: ХуХуманитарен концерт „По патеките на Тоше“манитарен концерт „По патеките на Тоше“

Koга : 28 јануари 2015, 19.00 часот

Каде: Спортска Сала кај Гимназијата во Кочани

 

“Трета година по ред  Тоше Илиев организира хуманитарен концерт насловен „По патеките на Тоше“, со цел да помогне онаму каде хуманитарната помош е најпотребна. 
Во 2013 година, кога за прв пат беше организиран овој концерт, собраната сума беше донирана кај семејството Димитрови, додека минатата година кај малиот Петар Николов. Оваа година собраната сума од влезниците ќе биде наменета за операцијата на нашиот сограѓанин Даниел Митков. 

На концертот ќе настапат познати музички имиња од Кочани како што се Павле Зашев, Оливер Стаменков, Бојан Андов, Петар Малинов, Дарко Талески, Даниел Савиќ и многу други.

Концертот ќе се одржи на 28 ми јануари во спортската сала кај Гимназијата во Кочани во 19 часот. Цената на влезницата е 50 денари.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: